Aleksi Parkkinen Tee niin kuin haluaisit itsellesikin tehtävän

Trump vetää mediaa kuin metrin mittaa

  • Kuva CNN:n uutislähetyksestä
    Kuva CNN:n uutislähetyksestä

Taas on noussut esille esimerkki siitä tyylistä, miten Trump on vedättänyt mediaa jo kohta vuoden.

Kaikkihan tietävät miten Trump kielsi maahantulon niiden maiden kansalaisilta, joissa on jo Obaman kaudella todettu olevan valtavat määrät terrorismia ja anti-länsimaalaista ideologiaa.

Tästä ei tietenkään melkein kukaan (varsinkaan media) tykännyt ja jopa oikeuslaitoksen toimesta heiteltiin kapuloita rattaisiin.

Seuraavaksi Trump esitti väitteen että valtamedia peittelee muslimien terrori-iskuja, johon mediat tietysti tarttuivat kuin mato koukkuun ja alkoivat isosti uutisoimaan siitä, miten Trump jäi jälleen kiinni valehtelusta ja samalla näyttivät ne lukuisat kerrat kun he ovat uutisoineet terrorismista. 

Kikka on siinä, että se on juuri mitä Trump haluaa. Nyt eri mediat muistuttavat koko kansalle minkä takia Trump ylipäätään aloitti koko matkustamiskiellon.

Tietysti saatan yliarvioida koko miestä ja hän vain vahingossa kompuroi voitosta toiseen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Onhan tuo suorastaan nerokasta, jos tavoitteena on iskostaa itsestä kuva parantumattomana mytomaanina.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Onhan tuo Trumpin meininki kuin murhaisi lentokoneen pilotin samalla kun on itse kyydissä. Näitä samantyyppisiä tapauksia Trumpilla on vain useampia ja kuulemma hänen kirjassaan opetetaan tämänlaista mediamanipulointia.

En itse ole tosissani Trumpin fani, en vain enää yllättyisi jos Kummelin porukka olisi jossain kulisseissa käsikirjoittamassa tätä sirkusta. Ironiassa on varmaan jo 6-7 kerrosta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Trump vedättää äänestäjiään. Valehtelee minkä ehtii,surullista.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Muuri on tulossa, melkein kaikki vapaakauppasopparit ovat 2 metriä maan alla ja muslimeja kiusataan minkä keretään. Mitä muuta voit toivoa?

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Eilen ja tänään medioissa on kerrottu, että Trumpin tarkoitus oli herättää huomiota. Siinä hän on kyllä onnistunut paremmin kuin hyvin.

Juuri mitään uutista ei voi esittää, ellei siinä ole viittausta Trumppiin. Eurooppalaisista julkaistu mielipidetutkimus kertoi, että maahantulijoita ei haluta ottaa muslimimaista. Siinäkin sanottiin eurooppalaisten tulleen Trumpin kannalle. Tutkimus oli tehty joulukuun puolivälistä tammikuun puoliväliin, siis ennen Trumpin maahantulokieltoa.

Juuri tänään vitsailin, että meksikolaiset kiittävät myöhemmin lakki kädessä, että saivat maksaa USA:n rakennuttaman muurin. Luin Saarikoskien tekemän kirjan Trumpista. Käsitykseni hänen juonikkuudestaan sai kovan vahvistuksen. Melkoisia temppuja hän on tehnyt liike-elämässä. Hänellä on kyllä katse kaukana edessä. Lienee turha moittia häntä tyhmäksi tai tomppeliksi. Niin hän vaan veti Hillaryn kölin alta.

Petteri Hiienkoski

Valtamedia on niin läpeensä politisoitunut ja asenteellinen, että Trump on saanut siitä itselleen parhaan "tukijan". Mitä asenteellisemmin media dissaa ja ryöpyttää Trumpia eikä vaivaidu ottaa häntä vakavasti, sitä enemmän se vahvistaa Trumpin asemaa ja kannatusta. Näin tapahtui vaalikampanjan aikana. Niin näyttää tapahtuvan senkin jälkeen. Median rappio. Median tappio.

Käyttäjän JarmoHalttu kuva
Jarmo Halttu

Miten ihmeessä voi ottaa vakavasti miehen joka valehtelee ja on kuin pikkulapsi karkkikaupassa ?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kun melkein puolet äänestäjistä lienevät samalla henkisellä tasolla.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Trump on nero mutta valitettavasti kaikki eivät ole vielä tuota tajunneet.

Trumpin perheen rusikointi median toimesta on suorastaan traagista.

Löysätkää pipoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset